loader

Reglament Copa Valors

Jugadors inscrits –  Els equips poden inscriure al torneig fins a 15 jugadors.

Participació dels jugadors – Tots els jugadors/es hauran de participar en tots els partits.

Substitucions – Es podran realitzar substitucions durant tot el partit sense parar el joc i pel centre del camp. El jugador substituït haurà d’abandonar el camp abans que el company s’incorpori al terreny de joc.

Durada – 2 períodes de 12 minuts.

Sistema de competició – Els set equips disputaran un lliga. Tots els equips jugaran contrar tots. La victòria suposarà 3 punts, l’empat 1 i la derrota 0.

Targetes – Hi haurà targetes verdes i blaves. L’àrbitre les verdes ensenyarà als jugadors/es que realitzin alguna acció esportiva: demanar perdó, ajudar un rival, animar a un company, etc. En canvi, quan algun jugador mostri una conducta antiesportiva o violenta se li mostrarà la targeta blava i el jugador haurà de seure a la banqueta durant 3 minuts.

Descansos – 2 minuts de descans.

Salutació inicial –  Els dos equips, juntament amb l’àrbitre, sortiran al centre del camp i es donaran la mà.

Llistat de jugadors – Per realitzar la inscripció els equips hauran d’ aportar un llistat dels jugadors participants.

Assegurança – Amb la inscripció tots els participants estan coberts amb assegurança mèdica.

Documentació identificativa – Tots els participants hauran de portar documentació identificativa (llibre família, fitxa consell, fitxa FCF, etc), el comité organitzador pot demanar-la durant el torneig si ho creu convenient.

Equipacions – Els equips hauran de portar dues equipacions o un joc pitralls per si l’organització creu que les equipacions dels dos equips poden crear confusions.

Participants – Categoria Prebenjamí.

 

INFORMACIÓ D’INTERÉS
– L’organització podrà realitzar modificacions si ho creu oportú durant o abans del torneig.

– Mitjançant la inscripció tots els participants declaren haver llegit el dossier informatiu i que accepten les seves condicions.

– A cada equip se li assignarà un vestidor per tot el torneig, aquest serà compartit amb altres equips.

– L’organització no es fa responsable d’objectes perduts o robats durant el torneig.

– Amb l’assegurança mèdica els jugadors lesionats només podran rebre assistència a la Clínica Terres de l’Ebre. – Després de tots els partits els jugadors de tots dos equips i el seu cos tècnic realitzaran el “tercer temps”.

– Durant el torneig hi haurà activitats complementàries de les quals podran gaudir tots els participants sempre seguint les instruccions de l’organització del torneig.

– L’organització tindrà una zona delimitada per tal de resoldre qualsevol dubte.

– L’organització elaborarà un reportatge amb imatges i gravacions durant el torneig. Amb l’entrega del full d’autorització es dona consentiment per part dels pares a que els seus fills apareguin en aquest reportatge.

Copyright © 2015 SportsChallenge All Rights Reserved.