loader

COACHING ESPORTIU

El coaching esportiu és un procés de desenvolupament integral de les persones en l’àmbit esportiu, tant a nivel personal com col·lectiu. La relació amb coach proporciona  un augment de la motivació i nivell de compromis per a què l’esportista/entrenador/equip progressi i es mantingui en la millora contínua necessària per aconseguir l’excel·lència.

Sessions de Coaching 

Els nostres serveis de coaching esportius et permetran:

– Conèixer la teva ment i les seves emocions.

– Identificar i eliminar creences limitants.

– Potenciar punts forts.

– Aprendre de les errades.

– Identificar les teves àrees de millora.

– Augmentar l’auto-confiança.

Totes les sessions seran impartides per una especialista que té la següent formació:

– Llicenciatura amb Psicòlogia.

– Màster Psicologia i coaching esportiu.

– Postgrau Psicologia esportiva.

A més, amb una llarga experiència amb entrenadors, esportistes i àrbitres, tant d’esports col·lectius com individuals.

A qui van dirigides?

A tots els participants del context de l’Esport Infantil (pares-mares, entrenador-monitor, nen/a). Amb l’intenció d’ atendre a la formació, aprenentatge i desenvolupament dels practicants (coneixements, actituds i valors).

Esportistes, amb l’objectiu d’entrenar habilitats psicològiques necessàries per a què l’esportista individual i/o col·lectivament pugui enfrontar-se amb més recursos a la situació de competició esportiva i la millora del rendiment.

Entrenadors, per facilitar la comprensió dels problemes dels seus esportistes i actuï de la forma més adequada aplicant els recursos psicològics necessaris per al seu treball.

Clubs, per dissenyar i aplicar estratègies psicològiques per a la gestió i direcció d’entitats i instal·lacions esportives.

Àrbitres, amb l’objectiu d’entrenar habilitats psicològiques com: control emocional, concentració, motivació estable, habilitats de comunicació i autoconfiança, a través de l’aprenentatge d’una sèrie de tècniques (relaxació, visualització, parada de pensament, reenfocament atencional i plantejament d’objectius).

Consulta Online

A través de l’Skype s’ofereix la possibilitat de fer sessions a distància a esportistes, entrenadors, treballadors i pares i mares. Es proporciona una avaluació i intervenció similar a la presencial i una periodicitat segons la necessitat i la situació.

Els recursos que s’utilitzaran principalment seran el correu electrònic, telèfon i videoconferència.

Escriu-nos a info@sportschallenge.es per sol·licitar més informació.

Copyright © 2015 SportsChallenge All Rights Reserved.